Bilinredning i Göteborg

Vårt motto är ”Vi bygger din bil på ditt sätt” detta innebär att vi vill ha en tät kontakt med våra kunder under tiden som vi tar hand om din bil och vi vill höra alla tankar och idéer ni har kring byggnationen!

Välkommen till FAIV – dina experter på bilinredning i Göteborg

I vårvälutrustade verkstad i Kungälv kan vi installera inredning i din bil eller skåpbil. Genom smarta och smidiga lösningar tar vi fram en inredning som passar perfekt i ditt fordon. Våra erfarna medarbetare hjälper till med alla typer av byggnationer i ditt fordon – vi är servicemedvetna och lyssnar alltid noga på kundens önskemål och behov.

När det handlar om bilinredning i Göteborg samarbetar vi med Sortimo, som är ett världsledande varumärke. Här hittar du bilinredning med fokus på innovation, användarvänlighet och flexibilitet. Låter du oss stå för bilinredningen så kan du vara säker på att det har ställts höga krav på produkterna.

Kontakta oss redan idag – vi hjälper dig att inreda din skåpbil så att det lever upp till dina förväntningar!

Vi samarbetar med Sortimo som är en av världens ledande företag på bilinredningar.

Sortimo är ett företag som fokuserar på bilinredning på ett smartare och mer innovativt sätt. Med en inredning från Sortimo kan du vara säker på att det har ställts höga krav på produkten.

Vi är även återförsäljare av Blackstone lås till arbetsfordon.

Låset är ett utmärkt val om du vill ha en förhöjd säkerhet för ditt fordon.

Bilinredning i Göteborg med omnejd – dina behov i fokus

Oavsett vilken bilmodell du kör eller vilka behov du har i yrkeslivet så kan vi hjälpa dig med stabil, flexibel och säker bilinredning. Våra erfarna bilinredare hjälper till med montering av alla typer av fordonsinredningar från vår verkstad i Kungälv några mil från Göteborg.

Snabba leveranser och personlig service gör oss till din självklara leverantör av bilinredning till din skåpbil/transportbil.
En kombination av teknisk kunskap och lång erfarenhet gör att vi kan leverera genomtänkta inredningslösningar med hög kvalitet. I ett nära samarbete med leverantörer kan vi bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi erbjuder smidiga helhetslösningar

Vi har ambitionen att alltid kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar när det handlar om inredning till skåpbilar och andra transportbilar. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av produkter som finns snabbt tillgängliga i vårt eget lager. Anlitar du oss kan du lita på att vi snabbt fixar inredningen till din skåpbil.

För att garantera högsta kvalitet på våra produkter samarbetar vi alltid med de bästa varumärkena inom bilinredning. Bland dessa finns Osram, Blackstone, Muutos, Sortimo och Ring, alla leverantörer av högsta klass när det handlar om bilinredning.

Inredning för ditt arbetsfordon i Göteborg

Bilinredning i en skåpbil kan vara så mycket mer än bara öppna hyllor i lastutrymmet. Det handlar även om väldesignade och genomtänkta system som består av ett flertal komponenter som grundstommar, utdragslådor, dubbelgolv, arbetsbänkar, verktygstavlor med mera.

Lådor i en skåpbilsinredning är en populär modul som snabbt och enkelt kan skapa ordning och reda i en skåpbil. Om du dessutom märker upp lådorna på ett bra sätt så blir det enkelt att hitta i bilens lastutrymmet.

En annan användbar del av inredningen i en skåpbil eller andra arbetsfordon är verktygslådor och olika infästningar som är ett utmärkt till dold förvaring. Med hjälp av dessa tavlor kan du på ett enkelt sätt komma åt de mest använda verktygen

Tips när du ska välja bilinredning

Analysera dina behov

Tänk noga igenom vad som behövs för att förenkla ditt arbete. Exempel på detta är förvaring för verktygslådor, tavlor för lösa handverktyg, stegar och fack för mindre föremål. Det är alltid bra att skriva en kravspecifikation så att inget glöms bort eller faller mellan stolarna.

Säkerheten i fokus

Att man kan arbeta tryggt och riskfritt i sitt arbetsfordon. Därför är säkerheten alltid avgörande när det handlar om inredning i skåpbilar och andra transportfordon. Tänk igenom vad som kommer att transporteras i lastutrymmet – både de ordinarie verktygen och materialen och mer tillfälliga arbeten. Dessa faktorer avgör vad som behövs för att kunna säkra lasten på ett bra sätt.

Gör jämförelser

Jämför olika produktvarianter och priser för att hitta de bästa alternativen för dina behov och din budget. Gör en grundlig research så att du verkligen vet vad du vill ha för inredning till din skåpbil. Oavsett vad du kommer fram till så kan vi hjälpa dig med att hitta rätt produkter till din bilinredning.

Kompromissa inte med kvaliteten

I längden lönar det sig alltid att satsa på kvalitet och att inte fastna för de billigaste alternativen. Bilinredningar från våra leverantörer är kända för sin höga kvalitet och kommer att vara till nytta i många år framöver.

bilinredning göteborg, skåpbil

Våra varumärken håller hög kvalitet

Bland våra samarbetspartners hittar du bland annat

Montering

Vi monterar all typ av extraljus på din bil på ett snyggt och säkert sätt.

Kanske funderar du på att förbättra ljusstyrkan på din bil med en led ramp? Eller behöver du utrusta ditt arbetsfordon med arbetsbelysning?

Byggnation & bilinredningar

Vårt motto är ”Vi bygger din bil på ditt sätt” och hjälper dig att anpassa din bil.

Vi vill ha en tät kontakt med våra kunder under tiden som vi tar hand om din bil, vi vill höra alla tankar och idéer ni har kring byggnationen!

Sortiment

Ett brett sortiment av produkter lättillgängligt för ditt fordon.

Vi använder oss av varumärken med hög kvalitet, bland annat Osram, RING och Sortimo..