Fordonsanpassning i Vänersborg

Vi är din partner när det gäller montering, byggnation & bilinredning i Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan.

Välkommen till experten på modern fordonsanpassning

Vi på FAIV är erfarna och kunniga inom fordonsanpassning och kan hitta tekniska lösningar för bilar, skåpbilar, husbilar och andra fordon i Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla.
Våra erfarna mekaniker har stora tekniska kunskaper och kan genomföra fordonsanpassnigar som når upp till våra kunders högt ställda förväntningar. Anpassad belysning, bättre arbetsutrymmen i skåpbilen –vi kan alltid anpassa ditt fordon med riktigt smarta lösningar.
Tack vare våra högkvalitativa leverantörer kan vi alltid utföra våra fordonsanpassningar med högsta kvalitet. Genom åren har vi hjälpt ett stort antal kunder och på det sättet byggt upp relationer som håller.

Behöver du en fordonsanpassning i Uddevalla, Vänersborg eller Trollhättan? Välkommen att kontakta oss idag så hjälper vi dig att anpassa ditt fordon efter dina behov.

Fordonsanpassning Trollhättan
– mer om våra tjänster

Oavsett om det handlar om personbilar, transportbilar eller någon annan form av arbetsfordon så är det alltid viktigt att vi producerar helhetslösningar inom fordonsanpassning. Då är det förstås viktigt att vi har ett varierat sortiment kvalitativa produkter och komponenter från de bästa leverantörerna – och det har vi! På vårt eget lager finns det vi behöver för att vi ska kunna anpassa ditt fordon enligt dina önskemål.

Fordonsanpassning – husbil

Bland våra viktigaste kunder i Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla med närområden är husbilsägare. Vi kan utföra en rad olika anpassningar som gör tillvaron ute på vägarna enklare och trevligare.

 

 • Litiumkonverteringar av bodelsförsörjning.
 • Solcellspaneler.
 • Inverter.
 • DC/DC laddare.
 • Laddare, 220 volt.

Vi anpassar ditt fordon till ditt arbete

För många är ett fordon mycket mer än ett transportmedel. Hantverkare och många andra yrkesgrupper använder ofta bilen för arbete, vilket gör det viktigt med fordonsanpassning. Det gäller såväl servicebilar som nyttofordon. När vi anpassar ditt fordon finns det alltid en plan – varje detalj gör stor skillnad både när det handlar om komfort och användarvänlighet.

När det handlar om fordonsanpassning kan vi hjälpa våra kunder i Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan med det mesta. Bland det vi kan erbjuda finns komfortväggar, stark skyddsinklädnad, olika strömförsörjningslösningar, belysningsalternativ med mera.

Vi kompromissar inte med säkerheten

Eftersom vi arbetar med fordon som är ute på vägarna dagligen så är säkerheten alltid i fokus vid våra fordonsanpassningar. Både för att undvika olyckor och för att du ändå ska vara förberedd när det ändå händer.

För att kvaliteten och slutresultatet ska bli så bra som möjlighet lyssnar vi alltid noga på kundens önskemål. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens vilket gör att vi kan ge den information som behövs för att du ska få ut maximalt av ditt fordon.

Inom fordonsanpassning är möjligheterna att skräddarsy en lösning stora – det är bara att du berättar hur du vill ha det så fixar vi det.

Anlitar du oss för fordonsanpassning kan räkna med hög kvalitet med stor flexibilitet – självklart alltid med produkter från de bästa varumärkena, som exempelvis Osram, Blackstone, Muutos, Sortimo och Ring, alla ledande inom området. Men vid behov kan vi även erbjuda anpassningar från andra leverantörer.

Fordonsanpassning vänersborg, uddevalla och trollhättan

Fordonsanpassning i Vänersborg – några exempel

 • Varnings- och arbetsbelysning.
 • Spänningsomvandlare/inverter.
 • Extraljus.
 • Motorvärmare/kupévärmare.
 • Led backljus.
 • Bildekor.
 • Alkolås